sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Lähemmäs omaa ydintä





Hei kaikki veljet. Kun luette tätä tekstiä, vaadin, että keskitytte samaan aikaan hengitykseen ja luette. Ei ole varmaan paljoa pyydetty? Nyt nauti tajunnan laajenemisesta.


Haluaisin kysyä, miksi elätte pimeydessä? Miksette hyväksy vihdoinkin valon teidän elämäänne, avautukaa. Vapautukaa mielen kahleista ja harhoista, nähkää se totuus kaiken yhteiskunnan skeidan läpi.

Rakastakaa toisianne! Olette kaikki yhtä ja tietenkin esiintyy joitain eroja toistenne joukossa, mutta mitä helvettiä sitten? Nähkää itsenne toisessa ja ymmärtäkää että olemme kaikki yhtä. Rakasta itseäsi. Hyväksy itsesi ja arvosta kehoasi, se on tälläinen ajoneuvo tämän elämän ajan. Älä keskity toisessa ihmisessä miltä se näyttää, vaan katso sen ihmisen sisälle. Sydämeen. Sielun salaiseen luolaan, ymmärrä se että olemme kaikki tulleet juurrettomasta juuresta, jonka uskonnot ovat nimenneet Jumalasta Jahveen.

Tuo Jumala, kaiken tämän luoja, luonnonlakien, auringon ja kuun, rakkauden ja pelon, rakastumisen tunteen, vaikeudet elämässä, hyvien hetkien ja huonojen hetkien. Ymmärtäkää että tämä on pelikenttä! Olemme kaikki sieluja, hienosta aineesta tehty joka on osa Luojaa, olemme kaikki Luojia! Luovia olentoja! Taiteellisia, teknisiä, osaavia ja auttavia! Mutta silti murhaajia, kateellisia, valittavia ja yksinkertaisesti täysin idiootteja. Olemme olleet tämmöisiä nyt vähän aikaan, mutta eiköhän nyt ole muutoksen aika? No totta helvetissä!

Luot todellisuutesi ajatustesi kautta, haluatko olla todellisuutesi orja vai tekijä? Suuntaa ajatuksesi positiiviseen suuntaan, tarkkaile niitä, ole itsesi herra! Opi hiljentämään mielesi, hyväksy rakkaus jota virtaa Luojalta meihin kaiken aikaan, ja jaa sitä rakkautta. Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi, maalaa elämästäsi kaunista pienen tekojen kautta, hymyile aina kun murehdit, auta lähimmäistäsi. Kaikki ketkä ovat ylpeitä, toisiaan satuttavia, kateellisia ja vihaisia, he tursuavat pahaa energiaa ja kylvevät pahoja siemenejiä ympärilleen. Tahdotko olla sellainen?

Teillä kaikilla on luova voima sisällänne, käyttäkää sitä, löytäkää se! Teissä sisällänne on Taivasten valtakunta, se ole missään Buddhalaisessa keskuksessa, Himalajalla, Intian joogien parissa, Se on teidän sisällänne!

0. Menee mukavaan asentoon, jossa pystyt rentoutumaan (risti jalkasi ja istu, mene makaamaan, seiso päälläsi)
1. Keskity hengitykseen.
2. Keskity sydämen lyöntiin.
3. Hiljennä mieli (jos mieli pysyy keskittyneenä kahteen asiaan samaan aikaan, ajattelu loppuu)
4. Rakasta itseäsi. Tarkastele sitä, jos et rakasta niin miksi et? Onko se oikeasti näin? Onko muut sanoneet niin, vai oletko itse päättänyt näin? Muista, että olemme kaikki täydellisiä "huonoineen puolineen", vaikka todellisuudessa huonoutta ei ole vaan on se, miten ymmärrät sen.
5. Hyväksy ympäröivä maailma. Hyväksy jokainen asia joka on elämässäsi. Se on siinä syystä, se haluaa opettaa sinua
6. Ymmärrä, että sinä et ole keho. Minä en ole keho. Olemme kaikki sieluja, jotka haluavat luoda ja jakaa rakkautta!
7. Huomaa, että olet subjekti. Keskity johonkin ulkoiseen asiaan, joka on objekti. Nyt nouse ylemmäs tuosta rajoittuneesta kuvakulmasta, huomaa itsesi!

Nyt leiju tässä avaruudessa. Anna meditaation syventyä, leiju omassa itsessäsi.

Luoja on kaikkialla ja ei missään. Luoja on antamut meille elämän lahjan ja tahdotko tuhlata sitä? Älä murehdi turhia juttuja. Hengitä vain ja hymyile!!!

1 kommentti:

  1. Kiitos tästä blogista, vetää aivan sanattomaksi!
    selvästi jotain on tapahtumassa!
    ISO KIITOS!!!

    VastaaPoista