keskiviikko 14. marraskuuta 2012

ajatuksia 1

Ihmiset etsivät onnea rahasta, ihmissuhteista, tavaroista. Minulle äiti ja mummo ovat sanoneet "Jos ostan tämän sinulle, oletko onnellinen?" Nuorempana nyökytin vain hullusti päätäni, käytin tavaraa n. viikon ja mielenkiintoni loppui. Sitten alkoi äidin valitus.

Totuus on, onnellisuuden löydät VAIN sisältäsi. Se on turhaa mennä havittelemaan jotain ulkoapäin, mistä nyt kukin tykkää. Se ei ole väärin tehä sitä mitä rakastaa! Sisälläsi on sielu joka on kuin silmä, se näkee sinut, ajatuksesi ja toimesi aina lakkaamatta. Herkän hiljaisuuden aikan voit ehkä aistia sen ja kuulla mitä se kuiskaa sinulle...

Luojalla ei ole mitään kiirettä sen asian suhteen jotta ihmiskunta ymmärtäisi Luojan ja uskoisi häneen. Se tulee tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin, mutta hyväksymällä Luoja/Jumala elämääsi parannat elämäsi laatua ja saat Luojan suosion. Kiitä Luojaa/Maailmankaikkeutta! Osoita kiitollisuutta.

Maailma on ajatus. Maailma ei ole ulkopuolella, vaan sisälläsi.

Ihmissuhteet, jotka sinulla tällä hetkellä on, ne ei ole sattumaa. Kaikista ihmissuhteista sinun on tarkoitus oppia mitä niillä on annettavana sinulle. Älä perusta ihmissuhdeta tarpeisiin, vaan jotta yhdistyisitte yhdessä ja löytäisitte Jumaluutenne sisältenne.

Et voi nähdä kokonaan sielusi, vaan jonkun on katsottava sinne ja kertoa sinulle siitä. Ei ole hyviä ja pahoja kokemuksia. Ne ovat sekotuksia kumpaakin. Älä anna pahalle liian isoa jalansijaa elämässäsi, ilman pahuutta et tietäisi mitä hyvyys on.

Selvitä mitä rakastat. Mitä tosiaan rakastat, se voi olla mitä vain. Opiskele sitä, selvitä lisää asioita rakkauden kohteestasi, jaa sitä muille rakkautena!

Luoja katsoo kaikkialle, Luoja on kaikkialla. Luota häneen, älä huolehdi turhasta, anna mennä ja elä hetkessä. Halaa lähimmäisiäsi, jaa rakkautta positiivisuudella, sano mukavia asioita muille. Olet valoa, olet rakkautta!

Arvosta omaa mielipidettä. Älä omaksu toisten ajatuksia jos ne eivät ole samanlaisia kuin sinulla. Vain sinä tiedät mikä on parasta sinulle, mikä on totuus sinulle ja mikä on väärää sinulle. Kuuntele itseäsi enemmän, älä muita!

Anna itsellesi anteeksi. Et ole täydellinen, ja se on juuri hienous mikä pitää ymmärtää. Virheistä oppii vai miten se meni.

Älä anna minkään hallita sinua. Hallitse kaikkea, älä ole riippuvainen mistään, muista, kohtuus kaikessa.

Tietoisuutenne kasvaa korkeammille sfääreille päivä päivältä, anna uusien energioiden tulla vapaasti elämääsi, meditoi, tutki itseäsi.

Tämä saattaa olla viimeinen blogipostaus vähään aikaan, huomenna saatan mennä kuukaudeksi paikkaan jossa minulla ei ole pääsyä internettiin saatika koneeseen, mutta tulen lukemaan siellä kirjoja isoja kasoja.

Valoa kaikille! :---)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti