tiistai 19. helmikuuta 2013

Kaikkeuden kanssa synkronointi


Olet mikrokosmos makrokosmoksessa. Om mani padme hum tarkoittaa jalokivi lootuskukassa.

Makrokosmos on Jumaluus, jota kaikki etsivät. Se on luonto. Maailma. Kauneus. Kotini. Mikrokosmos olet sinä, luova sielu, luoden maan päällä tietämättä sitä. Katsokaa minkälaisen maailman olemme luoneet. Monet eivät todellakaan ole tyytyväisiä siihen.

Läheisesi ovat mikrokosmoksia. Onnellisuus riippuu siitä kuinka yhteydessä olet makrokosmokseen, ja toisiin mikrokosmoksiin. Se, miten reagoit pettymyksiin, muihin ihmisiin, luontoon, riippuvuuksiin muovaavat sinut minkälainen sinä olet. Jos tahdot tehdä muutoksen, mieti kuka olet. Palveleeko se mitä teet, enään sinua? Jos ei, anna sen mennä. Anna sen mennä ja tuo uutta sisällesi.

Korkeammat sielut ovat kokoajan yhteydessä meihin. Ne auttavat meitä, lähettävät meille kaunista energiaa meihin ja rukoillen että me teemme muutoksen. Jokainen todellinen muutos alkaa meistä itsestämme, jos haluat muuttaa maailmaa sinun pitää muuttaa itsesi.

Ne ovat meidän kanssa täällä, loputtomassa meressä. Tavalla tai toisella. Jos on näkyvää, on pakko olla näkymätöntä. Henkimaailma on yhteydessä fyysiseen maailmaan kaiken aikaan. Kaikki vaikuttaa kaikki, jopa se että osoitat rakkautta halaamalla jotakuta. Rakkauden energia purkautuu sinussa ja sinä luot sitä! Olemme luoneet tämän maailman tälläiseksi, Jumalaa ei ole syyttämistä, me olemme syyllisiä. Kaadamme sademeitsiä, raivaamme meitsiä ja luomme kaupunkeja, saasteita, turhaa materiaa...

Todellinen rikkaus ei ole materiaa, eikä näkyvää. Todellinen rikkaus on sielun rikkaus, ja sen ominaisuudet.

Kiittäkää Jumalaa, kiittäkää kaikkea. Jumala toimii ihmisten ja tapahtumien kautta, todella harvoin mitenkään palaverin tavoin. Olet kehittyvä yksilö, kehitä itseäsi ja siunaa itseäsi mitä kummallisimmilla ajatuksilla!

Se että tiedostat entistä enemmän erilaisia asioita, arvaa mitä se on?!

Kehitä mieleäsi moniin suuntiin. Mieli on kuin puu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti