perjantai 29. maaliskuuta 2013

Sinä ja maailma






Yksi ihminen on koko maailmankaikkeus... ja kaikki on yhtä.

Kaksi silmää, kaksi kättä, kahdet jalat, kahdet ripset, vaivaset viis aistia, rakkaus ja viha, lapsi ja äiti.

Miksi juuri sinä olet täällä? Istut tietokoneen ruudun ääressä, yhteiskunnan kahlitsema, normien sisällä elävä? Kovin moni tuskin alkaa miettimään minuutta, ja sen jälkeen alkaa tottelemaan massaa. Siitähän koituu vain pahaa, jos alat tekemään omia päätöksiäsi, luomaan omia ajatuksia, kasvattaa omaa ruokaasi kesällä. Me kaikki taidetaan olla riippuvaisia mädäntyneestä yhteiskunnasta, kauppojen tarjonnasta, suurten kauppakeskusten tarjonnasta. Mihin elämäsi on menossa? Onko se edes sinun käsissäsi? Oletko tehnyt kaiken minkä olet halunnut, jos huomista ei tulisi?

Maailmankaikkeus loi tämän kaiken, elämäsi mahdollisuuden, fyysinen ruumiin käymisen, sisäelimet, aivot, toiset ihmiset, työkaverisi. Uskonnot nimeävät tätä jumalaksi, jeesukseksi, buddhaksi...


Alussa ei ollut mitään, vai olikohan jotain sittenkin?

Se jokin päätti kokea itsensä. Jos leijut keskellä avaruutta, ilman mitään minää ja sinää. Varmaan tahtoisit tehdä jotain? Luoda jotain? Loit ihmiskunnan, joka juoksee materialismin nautinnollisuuden perässä, laiminlyöden yksinkertaisen meditaation, keskittymisen ITSEENSÄ? Sodat pauhaavat, massavirrat pelon vallassa... Onkohan tässä mitään järkeä? No ei tosiaan.

Jos sinua kyllästyttää nykyinen maailman meno, ala tutkia itseäsi. Rajojasi, lahjakkuuksiasi, oletko löytänyt omat lahjakkuutesi? Muuta itseäsi. Nauti itsestäsi. Jaa rakkautta halaamalla? Ruokitko muita omasta omenapuustasi, vai ahnehditko niitä helvetin omenoita?
Sinulla on kynä kädessäsi kaiken aikaa jolla luot seuraavan sivun tarinastasi. Ihmisten tarinasta. Kehosi KAIKKI solut uusiuntuvat joka vuosi. Ihosi luo itsensä uudelleen joka toinen kuukausi. Virtaako elämä ohitsesi? Ruokitko kehoasi terveellisellä ruualla, luomu-ruualla joka on lisääntynyt kaupoissa, kasviksilla, hedelmillä ja kotiruualla? Olet Jumala, tosin tiedostomaton sitä. Sinussa on loppumaton energian lähde, luovuudelle, kirjallisuudelle, palvelimiselle ja lahjakkuuksillesi.



Alkusoittoni uudelle ajalle. Se on jo ovesi takana, jos uskallat avata. Nauttikaa elämästänne, rikkokaa yhteiskunnan asettamat normit, olkaa ELÄVIÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti