torstai 6. kesäkuuta 2013

Päivitystä



Hei. En ole tosiaan pitkään aikaan kirjoitellut tänne, sillä koen olevani suurten muutosten ja paineiden alaisena. Odottakaa vain, kun pääsen taas elementtiini, kuinka absurdisia, uusia ja kiinnostavia asiani tulevat olemaan. Nyt alkaa maailma hellittää ja aivan pian alan latelemaan ajatuksiani tänne, tahdon teidän kaikkien kasvamaan vahvemmaksi ja viisaammiksi, ja jos voin auttaa siinä niin se on mahtavaa.

Koko maailma ihmisineen ja asukkaineen on valtavien muutosten alaisena, korkeammat ja hienommat energiat tulevat keskuutemme. Juokaa paljon vettä ja syökää terveellisemmin, kaikkien kehot tulevat kevyemmiksi, ehkä jotkut ovat jo huomanneet tämän, maailmamme on tosiaan siirtymästä 3D-maailmasta 5D-maailmaan ihmiset mukanaan. Pitäkää jalkanne maassa, vain tämän avulle voitte kohota korkeuksiin.

Kuunnelkaa sydäntänne, sielunne majailee siellä, samalla se on kaikkialla. Jakakaa rakkautta ympärilleni, muuttukaa, kasvakaa, se mitä luotte, tulee sisimmästä... Olette kaikki luovia jumalia.



Ihmisessä asuu eläin ja jumaluus. Tehtävämme on, nousta eläimen yläpuolelle ja ymmärtää sitä. Yhdistyminen jumaluuteen, kokea pyhä rauha ja rakkaus, olla ymmärtäväisiä ja anteeksiantavia olentoja. Aika on todellakin tullut nousta pimeydestä kohti valoa.

Rakastaa elämäänne ja koittakaa ymmärtää sitä, olkaa rauhassa itsessänne, arvostakaa jokaista hetkeä ja koko elämäänne sillä ne ovat lahjoja ylimmältä. Olemme kaikki tulleet samasta lähteestä, olemme kaikki yhtä. Jakaa sitä mitä teillä on paljon. Rakastakaa kaikkea, kaikkeutta, kaikkia.

Pieniä vinkkejä, tasapainottakaa itsenne, olkaa tasapainossa, juurenne syvällä maassa ja sielunne korkeuksissa. Älkää kylvekö kylmyyttä ympärillenne enään. Tehkää elämästänne kaunista, ymmärtäkää entistä enemmän...



1 kommentti:

  1. Betfred goes live with Caesars Interactive to launch live online sports betting
    The Betfred Entertainment Group 서귀포 출장샵 announced today 대구광역 출장샵 it is 남원 출장안마 reopening the 고양 출장마사지 online sports betting 거제 출장마사지 market after completing its successful Oct 9, 2021 · Uploaded by Betfred Sportsbook

    VastaaPoista