perjantai 14. kesäkuuta 2013

Tunnista sieluperheesi (työn alla)


On olemassa viisi sieluperhettä, ja aivan varmasti jokainen kuuluu vähintään yhteen, on mahdollista että kuuluu myös useampaan. Pyrin tässä esittämään asian kattavasti ja näyttämään keinot jotta tunnistaisitte oman  sieluperheen, johon jokaisen sielu kuuluu. Kaikki kuuluvat osaksi Viisaisiin + mahdollisiin muihin. Kuitenkin, fakta on se että jokaisella on oma johtava chakra, jonka jokaisen pitäisi löytää itse.

                                  

Rakentajat
'Ne jotka näyttävät tien, vapautuakseen menneisyydestä ja auttaen rakentamaan uuden maailman'
Aktiiviset chakrat; Juurichakra ja Sakraalichakra

Ominaisuudet; Itsetunto, voima, rohkeus, johtajuus, kestävyys, peräänantamottumuus, vakaus, dynaamisuus, helppous saavuttaa materialiset tavoitteet.

Artisaanit

'Ne jotka juhlivat elämää, suhtautuen kaikkiin asioihin intohimolla, he paneutuvat hyväntekeväisyyteen, aatteeseen, taiteeseen, luomiseen jne.'


Aktiiviset chakrat; Solar Plexus -chakra ja Sydänchakra

Ominaisuudet; Herkkyys, taiteellisuus, taiteelliset lahjakkuudet, alkuperäisyys, spontaaniuus, yksinkertaisuus, kiltteys, anteliasuus, auttaminen, helppous luoda ihmissuhteita.

Visionäärit
'Ne jotka auttavat ihmistä evoluutiossa, kommunikoimalla, tiedon ja tieteellisten löytöjen avulla.'

Aktiiviset chakrat; Kurkkuchakra ja Otsachakra

Ominaisuudet; Mahtava analyyttinen ja syy-seuraussuhteen hahmottaminen ja käsitteleminen, aitous, rehellisyys, itsehallinta, neuvokkuus, intuitio, selvänäköisyys ja selväkuulo.

Fasilitaattorit


'Ne jotka tuovat valon, auttavat ihmisen tietoisuuden kehityksessä parantamalla, opettaen, näyttäen tietä ja antamalla henkistä ohjausta'

Aktiiviset chakrat; Kruunuchakra

Ominaisuudet; Intous, positiivisuus, tarmo, taipumus sääliin, sosiaalinen tietoisuus, osaa helpottaa toisen sekä omaa masennusta, lahjakkuudet parantamiseen.


Viisaat
'Ne jotka värähtelee rakkautta, iloa ja valoa välittämättä mitä he tekevät, he yksinkertaisesti näyttävät kuinka olla keitä me todella olemme'

Aktiiviset chakrat; Kaikki

Ominaisuudet; Taito pysyä vakaasti, keskellä omaa olemusta, itsensä tasapainoisuus, harmoonisuus, itseys, nyt-eläminen, antaa menneisyyden mennä, luottamus elämään ja hyväksyminen ohjausta korkeammalta Itseltä.

Protip: Jos chakrojen merkitys on hieman hukassa, niin Chakrat 1






2 kommenttia: