perjantai 2. elokuuta 2013

Päivitystä 2












Minkä takia me kaikki ollaan täällä? Olemmeko vain Luojan luomassa pelikentässä pelinappuloita, seikkaillaan hetkestä toiseen, ihmetellen olemassaoloa ja yrittäen selvitä enemmän tästä todellisuudesta, universumista?

Itse ihminen koostuu kehosta, mielestä ja sielusta. Kehomme kehittyi äidimme kohdussa, mieli omalla tavallaan, mutta mistä sielumme tuli? Olemmeko sielu, joka ohjaa tätä monimutkaista biologista konetta? Mistä me tulimme? Mitä varten?

Pitkään on valtio myrkyttänyt meitä erilaisilla keinoilla, esimerkiksi televisiolla, prosessioidulla ruualla, tupakalla, energiajuomalla, media aivopesee ja päättää mitä saamme tietää ja mitä ei, yhteiskunta alistaa meitä koirantapaisiksi lampaiksi, vain sen takia jotta voisimme juosta loputtomassa juoksupyörässä, hankkia rahaa vasten meidän aikaamme, jotta voisimme selvitä tässä jonkun viisaan luomassa yhteiskunnassa. Ehkäpä perustaa perhe, ostaa talo lainaa vasten... En tiedä teistä, mutta tämä tuntuu niin väärältä.

Monista lähdeistä olen huomannut kuinka tietyt henkilöt opastavat ihmisiä kasvamaan täyteen potentiaalin, vahvimpaan versioon itsestään, kehittää itseään ja luoda unelmat todeksi. Monista lähdeistä olen lukenut mitä kummallisimpia juttuja, ehkäpä jotkut ovat huomanneet, kuinka maailma on muuttumassa.


INTL Starseed networkingin mukaan, maailmaan on tulossa entistä enemmän tähtilapsia, jonka jälkeen valtio ei voi enää sulkea meidän silmiämme niiltä. Tällä hetkellä monille tähtilapsille syötetään lääkkeitä, jotta he olisivat 'normaaleita'. He ovat kuitenkin kehittyineitä sieluja jotka tulivat maapallolle vapaaehtoisesti, vain sen takia että voisimme siirtyä pimeydestä valoon.

Kristallikehomme aktivoituvat ja tarpeeksi puhtaat yksilöt voivat vihdoinkin siirtyä 5d-todellisuuden, tämä vaatii tosin sitä että jokainen itsenäisesti puhdistaa itsensä, syö entistä enemmän kevyttä ruokaa, hedelmiä, vettä, luomuruokaa entistä lisääntyvässä määrässä. Ne, jotka eivät ole tarpeeksi puhtaita jäävät tai vaihtavat toiseen 3d-todellisuudeen oppimaan asioita, jotta voisivat mennä eteenpäin.

Tasapainottakaa chakranne, luokaa kehoonne pyhä harmonia, mielen ja sielun välille, siirtykää alas sydämeen, älkää olko enään niin loogisia. Älkää paetko maailmaa. Rakastakaa, menkää sitä kohti mitä todellakin haluatte, Tehkää se minkä koette oikeaksi ja haistattakaa paskat muulle. Liian pitkää meitä on alistettu, moitittu ja pidetty pimeydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti