perjantai 11. lokakuuta 2013

Yin & Yang


Voidaanko me tunnistaa valon ilman pimeyttä? Voidaanko me nauttia onnellisista hetkistä, jos emme ole kokeneet muuta? Voitkoa tuntea kylmyyttä, jos et ole tuntenut kuumuutta?

Nykyhetkinen maailma on kahden vastakkaisen suuren voiman tuotos - kuka/mikä ne kaksi suurta voimaa tuotti...?

Yin - Negatiivinen, passiivinen, naisellinen aspekti Luonnossa, kuu, pimeys
Yang - Posiitivinen, aktiivinen, maskuulinen aspekti Luonnossa, aurinko, valo


Onnellinen sekä terve elämä perustuu harmoniaan. Kaikkea sopivasti, jotakin ei yhtään. Ethän voisi rehkiä kuntosalilla päivät pitkät lepäämättä? (Yang), koska rikkoisit itsesi sekä polttaisit loppuun. Senpä takia tarvitset rentouttavaa ja hidasta palautumista. (Yin). Näiden kahden voiman tasapaino itsessäsi on kaiken A ja O.

Tämän takia suosittelisin kaikille lopettamaan vastakkaisten puolten koskevia kysymyksiä 'Kumpi on parempi?' 'Tämä!' 'Painu vittuun et tiedä mistään mitään, koska et ole samaa mieltä kanssani...'

Itsessään koko maailma on vahvasti epätasapainossa. Luontoa kidutetaan, ihminen dominoi... Kyllä Luonto vielä nousee ja näyttää kuka on pomo. Elämmekö Luonnon ansiosta, vai toisinpäin?

4 kommenttia:

  1. Mitä mieltä olet hypnoosista? Ja minua kiinnostaisi tietää miten sinä elät elämääsi ja koet elämän kun kannat tätä kaikkea tietoa mukanasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hypnoosi toimii. Helposti pääsee muokkaamaan alitajuntaa, kunhan tietää mitä tekee. Käytin tätä aiemmin itsetunnon 'korjaamisessa'.

      Nykyään aika rennosti, on ollut tokia todella vaikeita, masennuksia, toisinaan syviä. Paljon selvimmillä vesillä nykyään. Teen sitä mitä tykkään, koitan elää tasapainoisesti, liikun luonnossa ja kiitän elämääni, joskus tulee iloisia naurunpurskahduksia ja annan mennä. hyökkään ongelmiin koska ne on osa kasvua, ymmärrys on kasvanut ja elämisestä on tullut yleisesti rutkasti helpompaa.

      Tiivistettynä.

      Poista
  2. Löysin tän blogin vasta hetki sitten, enkä pystynyt lopettamaan lukemista, aivan mahtava blogi! En voi muuta sanoa kun että jatka kirjoittamista, jos et keksi aiheita niin haluaisin kuulla sinun mielipiteesi kaikesta mitä tällä hetkellä tapahtuu vuonna 2013 :) älä lopeta kirjottamista! Sain täältä paljon vastauksia moneen kysymykseeni:)

    VastaaPoista