maanantai 5. marraskuuta 2012

Ajatuksia nykymaailman menosta, 2012


Kylmä fakta on se, että rikkaat ihmiset haluavat hallita meitä. Ravataan töissä, herätään vittuuntuneina kello kuudelta ja babylon senkun kutsuu. Henkisestä hyvinvoinnista ei tietoakaan ja rahalla saa valtaa ja tyydyttää omat halut. Ihmisten tietoisuus sen kuin kehittyy onneksi ja monet muut alkavat kyseenalaistaa, pitääkö meidän elää tämmöisessa kurjuudessa? No ei tietenkään enään kauan.

Ihmisten pitää mennä tämän läpi. Jokainen kokemus kehittää meidän hyvä/paha tuntoamme. Ilman että, nähdään ikinä pimeyttä, miten me voidaan arvostaa valoa? Nyt kun olemme nähneet ihmisen synkimmät puolet ahneudesta syvään vihaan olemme valmiit menemään eteenpäin.

Tietoinen elämä on sitä että tietää elävänsä. Epätietoinen elämä on sitä että ei tiedä elävänsä. Monet ihmiset viettää oman elämän epätietoisuudessa, unessa, ja vasta herää kun kuolema alkaa aukaisemaan omaa syliä. Tästä on hyvä esimerkki rahan perässä juoksevia ihmisiä.

Buddhan mukaan, se on iso lahja syntyä ihmiseksi. Vain ihminen voi valaistua. Elämän tuhlaaminen materiaalisiin asioihin, on melkeinpä turhaa mutta mielipiteensä kullakin. Pitää muistaa säilyttää se tasapaino, harmonia.

Ihmiset heräävät unestaan kun he ovat pohjamudissaan. Näin kävi minulle, olin kuin eksynyt eläin synkässä pimeässä maailmassa. Ilon aiheita oli vähän, surun aiheita oli paljon. Silloin aloin etsimään valoa sisältäni, ja sen tosiaankin löysin. Seisoin metro-asemalla odottelemassa kaveria, minulle putkahti ajatus ei mistään ja minulle herätys kiinnostus antikvariaatti-kauppaa kohden, sen paikan pitäjällä oli jokin erikoinen magneettinen voima. Ostin sieltä hengellisiä kirjoja joista en ymmärtänyt aluksi mitään, mutta kuin luin niitä tunsin kuinka löysin tieni.

Ihmisen perimmäinen tarkoitus sen kuin sumenee jotta "ylemmät" ihmiset saavat haluamansa. Tästä on tosiaankin järki kaukana. Viime aikoina mitä suomalaiset artisit ovat julkaisseet, huomaa että kaikki alkavat tosiaankin saada tarpeekseen. Se on todella hyvä enne, koska kuuluisa 2012.12.21 on lähestymässä. Maailmanloppua ei ole, meidän galaksi viimeinkin tekee 25 800 vuotisen syklin loppuu ja keskusauringon valo alkaa paistamaan meille. Natsien aikana keskusauringon valo oli todella heikko, miltei olematon, ja näin ihmiset seurasivat sokeasti vapahtajaa.

Tänä aikana hengelliset opettajat ovat korostaneet suureesti rakkauden voimaa, tämän hetken voimaa ja "olemme yhtä" voimaa. Monet olennot jotka omaavat korkeamman tietoisuuden tason mielenkiintoisena seuraa maapallon kehitystä. Tästä on hyvä esimerkki Plejadit, seitsentähtinen rykelmikkö jota voi taivaalla nähdä oikeana hetkenä. Plejadeista on kerrottu paljon tarinoita erilaisilla nimillä, ja suomalaisille taitaa olla tunnettu "Seitsemän neitoa, Jalokivirasia, Ujot neidot, Seitsemän kätilöä, Yrttejä keräävät neidot, Kevätneitsyet, Kukannupputähdet"
Ihminen voi kuulla "viestejä" ulkopuolisilta olennoilta. Mutta se edellyttää että oppii hiljentämään mielensä ja kuunnella hiljaisuutta, sekä ymmärtää hiljaisuuden voiman. "Hiljaisuudessa, voi kuulla puiden puhuvan"

Kaikki ovat toivottovasti päässeet nauttimaan rakkauden voimasta, sen tuntemattoman suuren energiavaraston määrää. Syödä et halua, haluat vain nauttia toisen ihmisen lämmöstä ja avata sydäntäsi hänelle. Kylmän faktan taas isken teille, mikään ei ole ikuista. Muistoihin ihanat hetket jää, ei hätää, ja niitä tulee lisää.
Monet ihmiset eivät osaa elää juuri tässä hetkessä. Saatat itsekkin tunnistaa tästä itsesi, haikailet menneitä, kiroat menneitä, pelkäät tulevaa... Se on tavallista, mutta se on haitaksi. Tämä hetki on kaikki mitä on, kaikki liikkuu, kaikki miettii, kaikki liikkuu kokoajan. Meidän galaksi jopa matkaa tänä hetkenä johonkin suuntaan, ja sinä siinä mukana. Me kaikki. Olemme kaikki samassa veneessä.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti