maanantai 5. marraskuuta 2012

Kuolema

Moni pelkää kuolemaa. Miksi? He luulevat, että kuoleman jälkeen on tyhjyyttä ja jotain outoa mitä ego/mieli ei voi ymmärtää. He eivät halua menettää egoaan, koska ego ei halua tuhota itsensä. Ego on varjo oikeasta minästä.

Mitä loppujenlopuksi omistat? Asuntosi on tuskin sinun ja elektroniikat eivät kestä ikuisesti eikä mikään muukaan. Aika etenee armottomasti eteenpäin. Sinäkin kuolet, kaikki. Mitä järkeä elämällä on lopuksi?   Ei olekkaan oikeastaan mitään, kunhan vaan nauttii tästä lahjasta mikä on saanut. Olisi myös hienoa, jos jaat rakkautta koska olet valoa ja rakkaus on valoa. Rakkauden sanomaa Jeesus levitti mutta osa ihmisistä eivät kuunnelleet tarpeeksi hyvin.

Kuolemasta on esitelty paljon teorioita, kristillisessä uskonnossa sanotaan että pahat ihmiset joutuvat helvettiin ja pahimmassa tapauksessa paavit kiristävät ihmisiä vapauttamalla heidät synnistä rahapalkkiota vastaan. Jos hyväksyt Jeesus armahtajan, pääset taivaaseen.

Kuoleman jälkeen on tyhjyyttä. ei yhtään mitään, mustaa väriä kaikkialla. ei ole minää eikä sinää eikä ainetta minän ja sinän välissä.

Buddhalaiset jopa mietiskeli kuolemaa jotta saisi enemmän tietoa minkälainen tietoisuus on, kun kuolee.

On tärkeää, että ymmärtää asioiden pysymättömyyden, muuten kuolemasta tosiaan tulee kivulias mielelle. On tärkeää ottaa vastaan hyviä asioita mutta pitää osata myös antaa kaiken mennä. Luottamus että maailmankaikkeus huolehtii sinusta aina, on tärkeä, koska se tosiaan tekee niin. Karman laki pitää huolen siitä että kaiken minkä koet on oikeudenmukaista.

Olet kokenut kuoleman jo monta kertaa, mutta unohdusverkon takia et saata ikinä sitä muistaa, mutta jokaisen elämän jälkeen ja henkimaailmassa vietetyn ajan jälkeen tulet paremmaksi ja viisaamaksi, mutta oma halu myös nopeuttaa prosessia suunnattomasti.
Kun kuolet, fyysinen kehosi jää tähän maailmaan mihin se kuuluu. Kannat mukanasi muistojasi, ajatuksiasi vain ja lisää tietoa. Se on todella tärkeää että ymmärtää kuoleman merkityksen, näin koet kuoleman uutena syntymisenä ja näin monet muinaiskansat pitivät totena.

Kun kuolet, näet elämäsi filminä edessäsi ja näet suurimmat asiat, kauneimmat ja kauheimmat asiat elämässäsi. Ymmärrät ne toivottovasti täysin ja olet valmis menemään eteenpäin.
Samalla siirryt henkimaailmaan. On kertomuksia, että enkeleitä, keijuja tulee saattamaan sinut taivaan porteille, ja kohtaat "jumalan" jona pidät, olipa se buddha tai jeesus tai persoonaton jumala.

On kerrottu, että taivas jakautuu seitsemään taivaaseen ja ylin niistä on mitä puhtaimmille sieluille, neljäs taso on neutraali ja seitsemäs taso on puhtaille sieluille joissa on jonkin verran "likaa".
Helvettiä ei varsinaisesti ole, mutta jos ihminen on tuhonnut elämää toimiensa takiaa joutuu kärsimään tekojensa seuraksia jollain tavalla.

On kerrottu, kun kuolet, menet unimaiseen tilaan joksikin aikaan. Voit viettää unimaisia seikkailuja siellä. Voit siirtyä sieltä kun haluat takaisin maanpäälliseen elämään, taikka menemään henkimaailmassa sijaitseviin suuriin temppeleihin jossa voit meditoida, tai lukea kirjoja. Henkimaailmassa ovat kaikki kirjat jotka ovat täällä kirjoitettuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti