tiistai 6. marraskuuta 2012

Pahat ja hyvät henget, spiritismi

Jokainen on varmasti kuullut pelottavia tarinoita, mutta ovatko ne kaikki huuhaata?
Kaikenlaisia henkiä on olemassa, ja ne jatkavat olemassaoloaan vaikka sinä et niihin uskoisi. Kun ihminen kuolee, hengen täytyy päästä tästä maailmasta pois koska vastakuolleen henki ei tänne kuulu. Jos henki ei pysty jostain syystä menemään täältä pois, Henki jää johonkin oman tuntemaan taloon asumaan, peloissaan.

Moni on varmaan kuullut kummittelivista autiotaloista, henkien toimesta. Henget eivät pysty koskemaan sinuun fyysisesti, he voivat kosketella fyysisiä esineitä, voimakkaat henget voivat liikutella isompia fyysisiä esineitä, hengen voi aistia ja puhutella, esim. "Henki, paikkasi ei ole täällä, voitko mennä pois" "Kuulut henkimaailmaan" jne.

On myös olemassa hyviä henkiä, vaikka menehtynyt rakas. He saattavat tulla luoksesi jonain hetkenä, yrittäen viestiä kanssasi. He kaipaavat rakkautta. Jos sinulla on jokin menehtynyt rakas, hän on olemassa henkisellä tasolla. Jos tunnet, että jokin henki on lähellä, niin kysy siltä kysymyksiä. Lähetä hänelle rakkautta, hengetkin tarvitsevat rakkautta. Kaverini näytti minulle kuvia jossa useimmissa oli valopallo tietyn henkilön lähellä.

Spiritismiä en suosittele kokeilemaan ellet ole perehtynyt asioihin hyvin. Spiritismissä on vaara että joudut kommunikoimaan alempien maailmojen henkien kanssa, jotka yrittävät päästä pois sieltä ja tahtovat pahaa. Spiritismissä voi myös törmätä todella viisaisiin ja vanhoihin henkiin, mutta se vaatii osaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti