lauantai 10. marraskuuta 2012

Chakrat 2

Jokaisella chakralla on oma erityinen värähtelytaajuus, mitä ylemmäs mennään sitä korkeampaa ja hienompaa se on. Siten jokaisella chakralla on oma pyhä totuus, ja oma voima. Jos et seuraa ensimmäisen chakran pyhää totuutta joka on "Kaikki on yhtä", jos esimerkiksi väheksyt jotain toista ihmistä jostain syystä, saatat sairastua johonkin. On hengellinen teoria, että kaikki fyysiset sairaudet manifestoituvat ensin ajatuksesta, aina negatiivisesta ajatuksesta. Olisi todella tärkeää oppia ajattelemaan positiivisesti.
Lisään vielä, että jos ajattelee kerran tai pari negatiivisesti, se ei haittaa. Jos omaksuu negatiivisen ajattelukaavan, niin se on menoa.

Chakrojen pyhät totuudet 

7.  Sahasra - Elä tässä hetkessä
6. Ajna - Etsi vain totuutta
5. Vishuddha - Anna tahtosi jumalan haltuun
4. Anahata - Rakkaus on jumalainen voima
3. Manipura - Kunnioita itseäsi
2. Svadisthana - Kunnittakaa muita
1. Muladhara - Kaikki on yhtä

Nämä totuudet ovat yksinkertaisia ja voimakkaita. Ne auttavat saaman mielen, kehon ja hengen yhteyteen "jumalan" tietoisuuden kanssa. Kun näitä totuuksia käytetään itsetutkisteluun, voi määritellä, missä on vajaa toimintaa ja parantaa herkkää energia-järjestelmää kehossa.


Chakra harjoituksia

1. Voit visualisoida hengittäväsi esimerkiksi punaista energiaa ensimmäiseen chakraan, sillä ensimmäisen chakran väri on punainen. Kuvittele kuinka jokaisella hengen vedolla se voimistuu. Tee tämä kaikille chakroille.
2. Pyydä energiaa kyseisen chakran henkisiltä suojelijoilta, jumalilta tai joltain muulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti