perjantai 9. marraskuuta 2012

Hyvän unen muutama siemen

Unen tuloa voi parantaa joogan harjoittamisella, hengitys harjoituksilla ja oppimalla syvärentoutuksen ilman unohtamatta niitä vanhoja hyviä sääntöjä.

Tutustukaa toimivaan lyhyeeseen jooga-videoon, joka tasapainottaa hyödyllisesti kehon energioita jotta keho valmistuisi unen tuloon paremmin. Jos haluatte, voitte käyttää  ujjayi breath-hengitys harjoitusta. Liikkeiden aikana hengittää nenän kautta syvälle hitaasti vatsaan, ja sen jälkeen päästäkää hengitys ulos suusta ja samalla kevyesti ääntäen "haah", jotta ulos hengitys kuulostaisi melkein samalta kuin sisäänhengitys. Tämä hengitys harjoitus on todella rentouttava, koska pääset keskittymään kuuntelemaan omaa hengitystä. Paina tätä linkkiä.

Suosittelen myös hengitysharjoitusta jota esittelin Meditaatio 1:ssa mutta laitan myös tähän;
2. Laita käsi nenänonteloihin ja sulke vasen nenänontelo, hengitä sisään oikeasta nenäontelosta sisään syvään vatsaan. Vaihda nenäontelot ja anna hengityksen mennä pois toisesta ontelosta. Nyt hengitä sisään taas uudesta nenäontelosta, ja toista n. 5 minuutin verran. Tämä tasapainottaa oikean ja vasemman aivolohkon, tekee todella hyvän mielen, ja rauhoittaa.


Kokeilkaa myös seurattavaa syvään rentouttavaa meditaatiota.




Unilääkkeistä haluan sanoa sen verran että älkää käyttäkö ja lopettakaa kaikkien lääkkeiden käytön jos on mahdollista. Lääkkeet ovat iso bisnes valtiolle ja lääkkeet ovat suunniteltu tahalteen niin että vaan lieventää oireita, eikä suinkaan paranna niitä. Tämän takia ihmisten on jatkettava lääkkeiden ostoa. Mutta lääkkeet eivät ole tosiaankaan ainoa keino joka pystyy parantamaan, itse asiassa on monia muita lääkkeitä parempia keinoja, mutta se edellyttää että perehtyy asiaan jota en nyt tässä ala käsittelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti